SUPERcupa Economistului

Acest eveniment va fi cu adevărat SUPER. Dacă ploaia va oferi prilejul organizatorilor de a se manifesta și de a pregăti acest eveniment, cu siguranță va fi de povestit nepoților. Pentru prima dată acest eveniment va avea multe din elementele importante ale unei adevărate finale, iar jucătorii cu siguranță, mânați de aceste gânduri, vor oferi totul pe teren, vor respecta adversarul, coechipierii, oficialii și spectatorii, dar mai presus de toate vor respecta fotbalul.

Programul zilei de 27 mai este următorul:
Ora 18:00 FAMP – MAN – Meci demonstrativ cu prilejul împlinirii a 2 ani de la înființarea Facultății de Administrație și Management Public.

Ora 19:00 Profesori ASE vs. Decathlon vs. Old Boys – Meci demonstrativ cu un nou sponsor al Ligii Economistului și cu băieții care nu mai au posibilitatea de a evolua în Ligă.

Ora 20:00 Moment artistic – Școala de dans Step by Step oferă un moment special în deschiderea Supercupei Economistului.

Ora 20:45 MAN – MRKSupercupa Economistului. Meciul care închide sezonul oficial la Ligii Economistului.

21:45 Premierea campionilor Ligii și a câștigătorilor Cupei cât și premierea câștigătorilor Supercupei Economistului.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care nu trebuie să ratezi un asemenea eveniment. Pe durata partidelor amicale muzica va răsuna în difuzoare, imnul campioniilor va fi la el acasă, șampaniile sunt pregătite și baie de spumă va face parte din acest program. Toți participanții se vor bucura de cele mai frumoase clipe petrecute alături de colegii lor, iar specatorii se vor ridica la nivelul show-ului.

Tot ce ne-a mai rămas în acest moment este să ne rugăm pentru o vreme bună de fotbal, fără ploaie și cu mult spectacol la terenurile sintetice din spatele Stadionului Regie.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s