“Am plusat puțin cu vitaminele și cu ciocolata” – Bogdan Constantinescu (MAN)

Unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei campioană, Bogdan Constantinescu se remarcă prin determinarea cu care joacă pentru echipa facultății sale, pentru modul în care a organizat această echipă și pentru implicarea în cadrul Ligii Economistului. Ne-a oferit astăzi un interviu incendiar cu câteva ore înainte de marea finală, fiind foarte pregătit și încrezător pentru acest meci. Mai multe găsiți în răspunsurile de la întrebări.

1. Campioni cu două etape înainte de finalul campionatului. Bogdan, ce sentimente trăiești în aceste momente minunate pentru echipa MAN?

E o satisfacție deosebită. Sunt foarte fericit pentru această realizare, prima de acest fel pentru echipă Management de la înființarea . Ne menținem totuși foarte concentrați în continuare deoarece în această seară avem un meci foarte dificil în compania facultății de Marketing și ne dorim enorm să realizăm eventul. Așadar, încă nu am sărbătorit cum se cuvine performanța deja realizată.

2. Ziua de 5 mai rămâne în istoria echipei MAN. Ce zici de ziua de 6 mai, ziua când jucați finala Cupei?

Într-adevăr, o să ne aducem aminte mult timp de aici înainte de această zi…5 Mai 2012. Sper eu ca și ziua de 6 Mai să ne aducă noroc. Totodată este foarte frumos faptul că această finală precede ziua de 7 Mai, o zi de o însemnătate deosebită pentru fotbalul din România.

3. Cum vezi meciul din această seară? Ce jucători crezi că se vor remarca în finală?

E un meci foarte greu. În campionat am avut norocul să jucăm 7 contra 6, celor de la MRK lipsindu-le un profesor, dar și așa ne-am impus pe final cu 2-1. MRK are o echipă foarte bună, sunt foarte multe individualități, majoritatea joacă și în echipa ASE-ului. Dacă noi vom câștiga o vom face prin forță grupului și nu printr-un anume jucător.

4. Un pronostic pentru meciul din această seară?

MAN-MRK 4-2

5. Astăzi va avea loc un meci demonstrativ în care am invitat și echipa suporterilor. Ce dorești să le transmiti acestora?

Să nu ne accidenteze profesorii! Glumesc:D Le doresc o implicare într-un număr cât mai mare în proiectul Liga Economistului.

6. Întrebarea de 100 de puncte: La ce oră te-ai pus în pat seară și care este alimentația lui Bogdan Constantinescu din ziua marei finale?

Sunt de fapt două întrebări, Ionut. Mă amuză, sper să iau cele 100 de puncte. Pe la ora 1 m-am pus la somn… Am o alimentație echilibrată de obicei. Am plusat puțin cu vitaminele și cu ciocolata pentru că am nevoie de foarte multă energie astă seară.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s